Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Top Gun: Maverick δείχνει εντυπωσιακό στην Unreal Engine 5 (video)

Ο χρήστης του YouTube, Nik Samborsky δημοσίευσε ένα video που περιλαμβάνει σκηνές από το Top Gun: Maverick δημιουργημένες με τη βοήθεια της Unreal Engine 5. Εκτός από αυτό, ο δημιουργός έχει συμπεριλάβει μια σύγκριση ανάμεσα στα πλάνα της ταινίας και εκείνα της Unreal Engine 5. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε, η δουλειά του Samborsky είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η ισχύς της μηχανής της Epic Games, εφόσον βέβαια πέσει στα χέρια ανθρώπων που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, ταλέντο και μεράκι. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nicholas
    • Πάρα πολύ καλό, αλλά όχι σε σημείο που να περνάει για αληθινό και να μην μπορείς να το ξεχωρήσεις, έχει λίγο μια χροιά ψεύτικου, το αντιλαμβάνεται κανείς.

*